Nieuws > OT Academy neemt een sprint dankzij deze dame

OT Academy neemt een sprint dankzij deze dame

“Curiosity keeps leading us down new paths.”

-Walt Disney-

Nieuwsgierigheid. Een eigenschap waardoor ik me graag laat leiden. Dankzij mijn nieuwsgierigheid heb ik al heel wat mooie plekjes ontdekt, interessante mensen ontmoet en nieuwe vaardigheden geleerd. En het is ook mijn nieuwsgierigheid die me geleid heeft naar de OT Academy. 

Ik ben Evi Dingenen. Gedurende vijftien jaar heb ik geprobeerd de nieuwsgierigheid en leergierigheid van mijn leerlingen in het secundair onderwijs aan te wakkeren. Toen het leven stil viel tijdens de coronaperiode, besloot ik niet bij de pakken te blijven neerzitten en schreef me in voor de masteropleiding Opleidings- en Onderwijswetenschappen. Tijdens deze opleiding ontdekte ik de wereld van training en opleiding. Een casus op het examen Instructioneel Design leidde me naar de OT Academy. De leergierigheid nam de bovenhand en gaf me het nodige duwtje in de rug voor mijn carrièreswitch.

Wat ik wil bereiken bij OT Academy? Een plek creëren waar expertise kan gedeeld worden en waar mensen ‘goesting’ krijgen om te leren dankzij een uitgebreid en gevarieerd aanbod kwalitatieve opleidingen. Ervoor zorgen dat waardevolle informatie gedeeld kan worden, zodat leden up-to-date kunnen blijven met de laatste ontwikkelingen en dat de kennis en expertise die voorhanden is in de sector niet verloren gaat.

Ik kijk er enorm naar uit om dit nieuwe pad te verkennen, de sector en zijn mensen te leren kennen en de OT Academy verder uit te bouwen tot een volwaardig opleidingscentrum voor orthopedische technologen. Ondertussen zijn er al heel wat (online en live) opleidingen toegevoegd aan ons systeem. Het is dus zeker een bezoekje waard! Eerst nakijken hoe het werkt? Dat kan hier

;