Nieuws > Dankwoord

Dankwoord

We willen de leden van het RIZIV en de teams van juryleden, zowel effectieve leden als plaatsvervangers, uit de sectoren bandagisterie en orthopedie bedanken voor hun toewijding en beoordelingen die soms een moeilijke keuze met zich meebrachten bij het evalueren van kandidaten. Ze hebben de tijd genomen om telkens opnieuw aanwezig te zijn en examens af te nemen van geïnteresseerde toekomstige collega's, met als doel hen een RIZIV-erkenningsnummer te verlenen in een van onze beroepssectoren.

We willen onze waardering uitspreken voor al diegenen die ons steunden, zoals Dr. Paul Zegers, wiens energieke aanpak ons allemaal inspireerde.

We waarderen jullie inzet enorm en willen jullie feliciteren met jullie bijdrage aan het bevorderen van de kwaliteit en professionaliteit binnen de sector. Jullie hebben ongetwijfeld een verschil gemaakt in het leven van vele mensen die afhankelijk zijn van hoogwaardige zorg op dit gebied.

Hoewel we afscheid moeten nemen blijven jullie waardevolle ervaring en expertise voortleven. Jullie hebben het verschil gemaakt en daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor. We hopen dat jullie je carrière met trots kunnen voortzetten en dat nieuwe uitdagingen zich voor jullie aanbieden. 

Het nieuwe KB dat op 1 juli 2023 in werking trad zal een aanpassing zijn. Maar laten we niet vergeten dat we sterke professionals zijn die altijd bereid zijn om uitdagingen aan te gaan. Laten we positief blijven en geloven in onze capaciteiten om samen te groeien en succesvol te zijn. Laten we samenwerken en de toekomst vol vertrouwen tegemoet treden!

Met oprechte waardering,

E. Deschoolmeester, lid erkenningsraad en erelid BBOT

;